середу, 20 березня 2013 р.

                  
                    Семінар- атестація 





В рамках національного проекту «Здорова нація — майбутнє України» 17.05.2012 року на базі Запорізького навчально-реабілітаційного центру «Джерело» відбувся атестаційний семінар, який проводив Заслужений  тренер України, Майстер спорту України міжнародного класу, 4 дан м. Харків - Гагарін Віталій Вікторович 
Метою якого є підвищення уваги та залучення до активних занять спортом дітей з особливими вадами слуху та розвитку, дітей сиріт, учнів дитячих будинків та інтернатів. В ході проекту з метою контролю була  проведена оцінка якості інструкторського складу.
Завдання даного семінару підвищення рівня майстерності учнів та всі сторонній, гармонійний розвиток дітей.
На семінарі були присутні 18 учнів центру «Джерело», тренери СК «Святослав» Галенко Ю.І. та Брюховецький М.К., президент СК «Святослав» Зорба С.С., директор ЗНРЦ «Джерело» Нішенко О.В. та завуч з виховної роботи центру Коршунова Н.І.
В ході семінару Гагарін В.В. підкреслив високий спортивний рівень дітей та відмітив, що з їхніми вадами вони досягли великих результатів.


По закінченню семінару 10 учнів отримали зелені пояси (6 куп), 4 жовті (8 куп) та наймолодший вихованець отримав жовту нашивку (9 куп).



















Немає коментарів:

Дописати коментар